tiistai 3. helmikuuta 2015

Päiväpeitto saapui

Tilaamani päiväpeitto tuli eilen postilla. Päiväpeittohan on Beditin Zipit. Ensimmäinen fiilis tuotteesta oli hyvä, patjojen saaminen runkoaihion sisälle ei ollut mitenkään helppo ja yksinkertainen homma, mutta toisaalta kun patjat on kerran sisälle saanut, ei niitä kauhean usein tarvitse pois ottaa. Avattuna sänky näyttää vähän sardiinipurkilta.

Vetoketjuilla suljettava kansi toimii todella hyvin. Kun sängyssä nukutaan, vetoketjut vedetään sängyn molemmin puolin auki ja kansi rullataan jalkopäähän odottelemaan. Aamulla sänky pedataan asettamalla peitot järjestykseen ja kansi rullataan auki. Vetoketjut sulkevat kätevästi sängyn siistiksi pakkaukseksi. Täytyy kyllä myöntää, että sänky jäi tänä aamuna kiireisen heräämisen vuoksi petaamatta vaikka helppo onkin. Kyllähän sitä helposti arkiaamuna ennen kuutta herätessä jättää sen petaushomman hoitamatta, mutta ehkäpä viikonloppuna tulee kuitenkin tämän jälkeen helpommin pedattua. Lisäksi petauksesta tulee aina siisti ilman kikkailua, päiväpeitto peittää siististi myös patjat, mikä on loistava asia.

Meidän Zipit-päiväpeitto on Vallilan Piilossa -kuosilla. Tykkään siitä luonnossa vielä enemmän kuin aiemmin kun olin nähnyt vain kuvia. Harkitsen siitäkin huolimatta vaihtokannen hankkimista. Olin ajatellut simppeliä, yksiväristä vaihtokantta. Valkoinenkin voisi toimia ihan hyvin.

Beditin Zipit-päiväpeitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti