tiistai 18. elokuuta 2015

Kodinhoitohuonetta monesta kulmasta

Olen laittanut valmiista kodinhoitohuoneesta vasta yhden valokuvan. Esittelen nyt kodinhoitohuoneen kokonaan. Huonehan ei ole vielä valmis aivan täysin, mutta tärkeimmät löytyy jo.


Pyykinpesupiste ja kakkos-wc
Kun tullaan ovesta kodinhoitohuoneeseen, heti vasemmalla on kakkos-wc, vesipiste sekä pesukone ja kuivausrumpu. Altaan yläpuolella oleva peili oli meillä varastossa valmiina. Löydettiin niitä aikanaan kaksi RTV:n alennusmyynnistä. Vetimetkin olemme viime kuvan jälkeen saaneet laatikoihin. Alemmassa laatikossa on vaatteiden pesuun tarvittavia aineita ja tarvikkeita.

Pesukonetta vastaapäätä oleva seinä
Yllä olevassa kuvassa olevalle seinälle tulee lisää hyllyä, pyykkikorit on naulattu seinään kiinni. Seinälle tulee vielä todennäköisesti muutama kori erilaista sälää varten.
Säilytysratkaisut.


Näkymä ovelta oikealle.

Yllä olevissa kuvissa näkyy oven oikealla puolella olevat säilytysratkaisut. Koreissa ei vielä ole kauheasti tavaraa, eikä niiden sisältöä ole kauhean hyvin mietittykään. Jonkinlainen ajatus on, että komeroissa säilytetään imuria, silityslautaa, moppivarsia, pesuaineita sekä yläkaapeissa wc-papereita, vateja ja ämpäreitä. Koreissa taas tulee olemaan rättejä, juuriharjoja, moppien vaihtopäitä, ikkunakuivaimia jne. vasemmalla puolella ja oikealla puolella kodinhoitohuoneen käsipyyhkeitä, suihkussa käytettäviä pyyhkeitä, laudeliinoja ja muuta kylpyhuoneessa ja saunassa tarvittavaa.

Raahasimme pari päivää sitten kylpyhuoneeseen myös kuukausia sitten ostamamme poreammeen. Amme on nyt siinä kulmassa, johon se jääkin, mutta toki sitä siirretään kun kylpyhuoneen seiniä asennetaan.
Poreamme paikoillaan.

Meiltä löytyi varastosta myös ylimääräinen hana, joka näyttäisi sopivan altaan päälle. Hanaan saa liitettyä myös käsisuihkun, jolloin meillä on kylpyhuoneessa kaksi suihkua. Käsisuihku auttaa myös ammeen pesussa huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti