maanantai 6. huhtikuuta 2015

Viikonlopun puuhailuja

Pääsiäinen on mennyt ahkeroidessa. Maalasin kodinhoitohuoneen seinät muutamaan kertaan ja katon vielä kertaalleen, nyt voi lattiamiehet tulla huomenna. Kun lattia on valmis, voidaankin ottaa huone käyttöön ja siirtää pesukoneet yms. sinne.

Kodinhoitohuoneessa vasta katto maalattuna
 
Yksi seinä maalattuna


Seinät ja katto valmiina

Lattia puuttuu enää

Tommi siivosi viikonloppuna takkahuoneen ja tulevan kuntosalin, siinä olikin aikamoinen homma. Takkahuone on ollut meillä väliaikaisvarastona ja melkoisesti sieltä saikin siirtää tavaraa pois. Tommi ahkeroi myös ulkona ja teki pihasiivousta. Lauantaina ajeltiin hakemaan tori.fistä ostamaamme kuntolaitetta. Se reissu olikin oikea seikkailu, sillä ei meinattu löytää millään oikeaa osoitetta, ei edes navigaattorilla. Soittelun ja harhailun jälkeen lopulta löytyi oikea paikka. Kuntolaite on nyt kasattu ja kuntosali alkaa olla laitteiden osalta valmis. Kuntolaitteen hakureissulla käväisimme ajelemassa Mustion linnan ohi ja Mustion keskustassa. Kävimme myös kurkkaamassa miltä näyttää Fiskarissa, päätimme käydä siellä kesällä uudelleen paremmalla ajalla.

Laitteet kasattuna ja paikoillaan. Remontti tulee tähän tilaan myöhemmin,
mutta nyt salia voi jo käyttää.
Tänään pihaan tuli leikkimökki. Tommin kaveri tuli avuksi traktorilla ja kärryllä. Miehet hakivat ja "asensivat" mökin paikoilleen etukäteen katsottuun paikkaan. Kesällä ajateltiin vielä tuunata mökki pikkumiehelle sopivaksi. Mökki maalataan, lattiaan tulee laminaatti ja muutakin pientä tehdään. Loppuillan puuhana tuunasin tutulta ostamani vanhan keinuhevosen. Mielestäni hepasta tuli tyylikäs, koristelen sitä vielä jossain vaiheessa jos jaksan.

Leikkimökki pihassa ja edessä siirto paikalleen.

Mökki alkaa olla paikoillaan. Ehjänä saatiin perille.

Keinuhevonen kävi muuttumisleikissä ja sai uudet värit pintaan.
Huomenna toivottavasti lattiamiehet tulevat ja saavat lattiaprojektin hyvään alkuun. Vuorossa on siis kylpyhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen lattiat. Lattiamiehet lupasivat hoitaa betonin tasoituksen timanttihionnalla, joten emme ole tehneet mitään etukäteisvalmisteluja. Toivottavasti kaikki menee niin kuin pitääkin eikä mitään väärinkäsityksiä ole. Olisi ikävää huomata, että meidän olisi pitänyt osata tehdä jotain valmisteluja etukäteen eikä siksi työtä pystyisikään hoitamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti