keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lattiahommia

Lattiamies ei ehtinyt eilen paikalle. Hänen piti tulla iltapäivällä, mutta ei sitten ehtinytkään, vaan laittoi viestiä. Sovittiin sitten, että tulee tänään aamusta. Järjestin itselleni etäpäivän, jotta voin olla paikalla päästämässä hänet sisälle.

Aamulla mies oli ovella ja pääsi aloittamaan homman. Tänään tasoitti lattiaa ja laittaa primerin, huomenna tulee jatkamaan ja valmista tulee ilmeisesti ensi viikolla. Lattiapinta oli hieman epätasaisempi kuin mitä olisi pitänyt, joten kaveri tekee pikkuisen enemmän hommia epätasaisuuksien osalta. Kaveri vaikutti osaavalta ja homma sujui rivakasti, ei voi olla kuin tyytyväinen.

Kylpyhuone hionnan jälkeen primeri pinnassa.

Kodinhoitohuone odottelee lattiaa.

Sauna nurkassa.

Tuntuu uskomattomalta, että meidän kylpyhuoneprojekti on jo niin pitkällä, että voimme päästä parhaimmillaan suihkuun kuukauden sisällä. Tässä vaiheessa on jo totuttu siihen, ettei asiat etene niin nopeasti kuin on suunniteltu, joten varovainen toiveeni on, että homma on valmis juhannukseen mennessä. Kun lattia on valmis, katsotaan koolaukset suoraan ja suihkunurkkaan tehdään koolaus, sillä siinä on tiiliseinä. Kun koolaus on valmis, levytetään seinät. Nähtäväksi jää saadaanko Oma Koti -messuilla näkemääni seinälevyä vai hankitaanko Rakenna & Sisusta -messuilta löytämäämme versiota. Nämä levyt tulevat siis kylpyhuoneeseen. Sähkömiestä tarvitaan vielä asentamaan pistorasiapaikat sekä valaistus. Kodinhoitohuoneessa ei tarvita kuin pistorasioiden uudelleen sijoitusta ja lisäpistorasiapaikkoja, jotka tehdään pintavetona. Putkimies asentaa kylpyhuoneeseen hanat ja suihkun sekä kodinhoitohuoneeseen vessan ja vesipisteet. Sauna onkin sitten isompi projekti vielä, mutta sitä aletaan tehdä kunhan kylpyhuone saadaan toimintakuntoon. Saunan ja kylpyhuoneen väliin ollaan ajateltu osittain lasiseinää, lauderatkaisusta ei vielä ole täyttä varmuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti