maanantai 12. lokakuuta 2015

Viikonlopun ahkerointia

Kylpyhuoneen remppahommien lisäksi saimme paljon muutakin viikonlopun aikana tehtyä. Saimme vihdoin siivottua eteisen vaatehuoneen, joka oli ollut jonkinsortin romuvarastona ja pursui niin paljon tavaraa, ettei ovesta sisälle mahtunut. Tyhjennettiin alkuun koko vaatehuone ja päätettiin, että tilaan laitetaan takaisin vain ulkotakit sekä talviasusteet, kengät, retkeilytavarat, askartelutavarat sekä lautapelit.

Kyllä nyt kelpaa kun vaatehuoneeseen mahtuu
kävelemään sisään. Ja ovessa pikkumiehen
päiväkoti- ja ulkokamppeet.
Lauantaina vietettiin makkarapäivää, söimme sekä lounaaksi että päivälliseksi makkaraa. Remonttipuuhissa piti syödä nopeasti valmistettavaa ruokaa, ettei aikaa tuhrautunut mihinkään ylimääräiseen. Lounaaksi tein uunimakkaraa, jossa oli sisällä tomaattia, yrttejä, hasselpähkinää ja cheddaria. Päivälliseksi Tommi teki lammasmakkaroita sekä sitruunaisella oliiviöljyllä maustettuja perunasuikaleita.

Uunimakkaraa tomaatilla, yrteillä ja cheddar-juustolla.
Lammasmakkaraa ja sitruunaisia perunoita.
Viikonloppuna tuli myös putsattua takan kivipinnat ylimääräisestä pölystä. Kunhan takkaluukut saadaan vielä paikoilleen, pitää takka vielä kerran puhdistaa. Sunnuntaina innostuimme taas maalaushommiin ja maalasimme yhden takkahuoneen tiiliseinistä kertaalleen mustaksi. Seinä pitää maalata vielä toistamiseen. Takkahuoneen katto maalataan valkoiseksi kunhan saadaan maali ostetuksi. Lattiaan tulee hauska novafloorin laminaatti, kunhan taas rahaa kertyy sen verran säästöön, että saamme laminaatit tilattua.

Takka kivipinnat putsattuna.
Toinen seinä kertaalleen maalattuna. Takassa
vielä maalarinteipit kiinni odottamassa toista
maalauskertaa.
Toisesta kulmasta takka ja maalattu seinä
sekä paljon romua etualalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti