keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Takan ensitestaus ja remontin seuraavat vaiheet

Takkahuoneen takka on nyt käyttökunnossa. Tommi asensi noin viikko sitten takan luukut ja tänään testattiin miten takka vetää ja poltettiin vähän sanomalehteä. Takka toimii oikein hyvin. Näin alkuun sen lämmityksessä pitää olla malttia, ettei takka halkea eikä tule savuvahinkoja jos piippu onkin liian kostea.



Kylpyhuonekin on vähäsen edistynyt. Alaosat ovat saaneet suikaleet muovimattoa ja ne on silikonilla saumattu. Seuraavaksi pitää tehdä vähän vielä rimoitusta yhteen seinään ja sitten päästäänkin levyttämään. Vielä näyttää siltä, että meillä voi olla suihku jouluna käytössä. Varma ei voi olla, sillä nytkin ollaan koko ajan sairasteltu ja se hidastaa tekemistä. Pikkumies saa päiväkodista koko ajan uusia tauteja, joita tuo kotiin. Tämä ensimmäinen päiväkotivuosi on ollut kyllä rankka siinä mielessä.

Tommi suunnittelee ensi viikonlopulle portin perustuksen valua. Pari kaveria on lupautuneet auttamaan. On hyvä saada valu nyt tehtyä kun on vielä kohtuullisen lämmintä ja kuivaakin. Odotan jo innolla, että meillä on portti. Pikkumies alkaa olla jo niin iso, että kokeilee pyöräilyä ja juoksentelee joka paikkaan. Portti estää suoran ajautumisen isolle tielle pyörän kanssa tai juosten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti