tiistai 9. joulukuuta 2014

Löylyjä parannetussa pressusaunassa

Pressusauna on nyt aika hieno, enää ei voi puhua kunnolla pressusaunastakaan kun on sen verran tuunattu lisää. Vanhasta saunasta puretut panelit pääsivät lauteiden taakse ja sivuille seiniksi. Hankimme ehjää pressua, josta tuli uudet seinät ja katto. Katto myös madallettiin. Ovi toimii tällä hetkellä vetoketjulla, mutta oviaukkoa pitää hieman vielä viilata. Nyt löylyt saunassa alkoivat olla jo normaalin saunan luokkaa, pikkuisen vielä joutuu paikkaamaan paria kohtaa joista tulee vetoa erityisesti jaloille, mutta lämpöä oli jo ylälauteella mukavasti. Ollaan naureskeltu, ettei tätä sauna enää raaski purkaa vaikka varsinainen sauna joskus valmistuukin.

Huomenna on tarkoitus mennä käymään pankissa, pitäisi sopia talon lopullisesta kaupasta. Aikeissa on tulevana viikonloppuna jatkaa keittiöremontin parissa. Toivottavasti saamme ainakin eristeet seiniin ja lattiaan, ja lattian myös levytettyä. Kun lattia on levytetty, voidaan keittiön ja olohuoneen väliltä purkaa pari seinän osaa pois. Sähkömiehelle laittelin myös viestiä josko hän ehtisi joku päivä katsomaan keittiön valaistuksen ja pistorasioiden paikkoja, jotta saataisiin myös sähköhommat keittiön puolelta valmiiksi. Kun sähköt on valmiina, voidaan levyttää myös seinät ja katto. Toivon, että keittiö on valmis tammikuussa.

Joulukuussa on tarkoitus myös tehdä lattiavalu kylpyhuone-, sauna- ja kodinhoitohuonetiloihin. Valun kuivuminen voi vielä pahimmassa tapauksessa kuukausia aikaa, voi siis olla, ettei kylpyhuone ole käytössä ennen ensi kesää. Sen kanssa täytyy kuitenkin elää ja vähän helpottaa no kuitenkin keittiö on jo toiminnassa lähiaikoina.

Eilen tuli käytyä kaupoilla, ostettiin joululahjoja. Helpottavaa kun saatiin kaikki lasten lahjat ostettua. Omalle pikkumiehelle ei ole ostettu kuin yksi lahja, ei kuitenkaan vielä ymmärrä joulun päälle ja lahjoja tulee muualtakin. Poitsu saa sen verran paketteja, että pääsee repimään papereita, luulen että se on se kaikkein mielenkiintoisin homma hänen mielestään. Pitänee lähetellä kauemmas menevät lahjat vielä tällä viikolla, että ehtivät perille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti