lauantai 14. maaliskuuta 2015

Talon pohjapiirros

Minulta on kyselty nähtäväksi talon pohjapiirrosta, kuvista ja selityksistä on vaikea hahmottaa koko taloa kokonaisuutena. Tässä siis tulee pohjapiirros, kannattaa suurentaa ruudulla jos pystyy, en valitettavasti pysty laittamaan sitä suurempana kuvana tähän.


Oikealla puolella kuvaa on keittiö, olohuone, työhuone ja vierashuone. Keittiö on alakulmassa, sen yläpuolella työhuone, jonka yläpuolella vierashuone. Eteinen ja olohuone menee näiden kaikkien huoneiden vasemmalla puolella. Keskiosassa alhaalla, oikealta lähtien on meidän makuuhuone, seuraavaksi vaatehuone alla ja wc yläpuolella, sitten pikkumiehen huone ja lopuksi minun pukeutumishuoneeni. Keskellä ylhäällä oikealta päin on uima-allas josta tulee siis osittain kuntosali ja osittain takkahuonetilan jatke, takkahuone jää keskiosan vasemmalle puolelle.

Vasemmalla on ylhäältäpäin katsottuna kodinhoitohuone, sitten kylpyhuone ja kolmanneksi sauna. Seuraavana on tekninen tila, jonka alla autotalli, josta tehdään nikkarointitila. Keskellä ylhäällä ulkopuolella on terassi, jonne pääsee takkahuoneesta. Ehkä tämän jälkeen valokuvieni paikat on helpompi hahmottaa. Kuvassa näkyvät takat ovat suunniteltavia takkojen paikkoja, niissä ei siis ole takkaa, mutta takkahuoneessa hormi on kyllä olemassa. Myös kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalustus on vain suunnitelma, niissä tiloissahan on vasta lattiavalu kuivumassa.

Ainiin, pakko mainita, kattilallinen perunoita kiehumassa ensimmäistä kertaa uudessa keittiössä. Liesi ainakin toimii, ja aika paljon tehokkaammin kuin väliaikainen miniuuni/-liesi joka ostettiin keittiöremontin ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti