perjantai 20. maaliskuuta 2015

Keittiön täyttöä

Huh huh! Tänään on ollut vuorossa keittiön kaappien täyttöä. On yllättävän hankalaa pähkäillä mitä mihinkin laitetaan. Kun keittiössä on paljon kaappeja ja laatikoita, ei ole enää niin selkeitä paikkoja mihin mikäkin kuuluu. Ei tarvitse ahtaa pieneen tilaan kaikkia kuiva-aineita ja astioita. Nyt on joutunut jopa miettimään mihin kaappiin laittaa juomalasit ja mihin kahvikupit, vaihtoehtoja on useampi.

Koska rakastan leipomista, ajattelin ottaa yhden kaapin pelkästään leivontatarvikkeille ja -aineille. Leivonta-aineilla tarkoitan erilaisia leivontakoristeita ja tarvikkeilla erilaisia vuokia, muotteja yms. Luulen, että joudumme vielä muutamaan kertaan vaihtelemaan tavaroiden paikkaa kun huomaamme, että jonkun looginen paikka onkin toisaalla kuin mihin on laitettu. Vasta kun on ehtinyt käyttää keittiötä, näkee mistä mitäkin hakee.

Sähkömies laittoi tänään välilaskun pyynnöstäni, oltiin tosi hienosti budjetissa. Se on hyvä, sillä kyllähän tähän remonttiin on uponnut rahaa. Ehkä yleisesti vähän budjetin yli. 6.4. tulee lattiamiehet hoitamaan kylpyhuonenurkan lattiat. Jos ehdin, maalaan tämän viikonlopun aikana kodinhoitohuoneen seinät ja katon.

Pikkumies sairastui tänään, on kovassa kuumeessa ja veto pois. Tuntuu tosi kurjalta katsoa kun pikkuinen sairastaa. Se myös tarkoittaa, ettei lapsen hereillä ollessa pysty toinen tekemään mitään. Poika on niin kipeä, ettei jaksa edes leikkiä kauheasti, vaan on sylissä. Katseltiinkin toipumispäivän ratoksi iso määrä musiikkipiirrettyjä, joista pikkuinen tykkäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti