sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Uolevin jakkarat ja laminaattinäyte

Olen jo aiemmin saattanut mainita, että meille tulee musta-valkoinen keittiö. Keittiökaapit tulevat olemaan mustat, lattia valkoinen, tasot valkoiset ja kalusteet rosteria. Välitilaan laitamme jo ostetut kirahvi-tapetin. Tapetti on ostettu RTV:stä ja on African Queen -mallistoa

Kirahvikuosinen tapetti.
 
Päätimme rikkoa keittiön mustavalkoisuutta lämpimämmällä värityksellä. Meille on tulossa keittiön nurkkaan aamiaisnurkka, jonne olemme katselleet tuoleja. Olen erityisen ihastunut salolaisen puusepän Uolevi Nurmen Sirkku-jakkaraan ja sitä himoitsemme. Mielestäni se sopisi myös tuohon välitilan tapetin henkeen aika hyvin. Käväisin Salo Design -sisustusliikkeessä katsomassa jakkaraa livenä. Tykästyin shopin loistavaan palveluhenkeen ja uskon piipahtavani siellä uudemmankin kerran. Ihastelimme liikkeessä myös mm. Innojokin hienoa valaisinta.

Jakkaraa on saatavissa useammasta puulajista ja jakkaran korkeuden voi itse määritellä. Jakkara tulee joko välipuiden kanssa tai ilman. Testasimme ja oli hyvä myös istua. Uskoisin, että meille istuisi parhaiten pähkinä tai zebrano -versiot, jälkimmäinen on eksoottisempi ja voisi toimia vielä paremmin tuon tapetin seurana. Otan tapetin jonain päivänä mukaan ja katson vielä liikkeessä tarkemmin.

Zebrano-versio Sirkku-jakkarasta.

Saimme postilla myös laminaattinäytteet, jotka tilasin. Olemme miettineet tietynlaista laminaattia takkahuoneeseen ja kuntosalin lattiaan (kuntosali tulee siis takkahuoneen yhteydessä olevan vanhan uima-altaan pohjalle). Olemme molemmat tahoillamme ihailleet laminaatteja, jotka näyttävän vanhoista viinilaatikoista tai hedelmälaatikoista tehdyltä. Samantyyppisiä laminaatteja on ollut ainakin Bauhausissa ja Rautiassa, mutta nyt löysin vastaavaa myös netistä Novafloorin valikoimista. Laminaattia oli mahdollista tilata mallikappaleet, ja myös jalkalistamalleja sai tilata veloituksetta. Tämä laminaatti on Wine & Fruits rustic sekä Wine & Fruits rustic black. Tykkäsimme hieman enemmän tuosta ruskeansävyisestä, käymme mahdollisesti katsomassa näitä vielä isompana pintana Novafloorin näyttelytilassa Vantaalla samalla kun käymme Habitare-messuilla ensi viikonloppuna.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti