perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kylpyhuoneen katto ja takkahuoneen rappuset

Remontti etenee hitaasti, mutta varmasti. Takkahuoneen seiniä olen maalannut vähän kerrallaan aina kun olen ehtinyt ja kaikenlaista muutakin pientä puuhaa.

Kylpyhuoneen kanssakin on hieman taas edistytty. Seinien levytys on nyt valmis, ainoastaan suihkunurkkaa pitää vielä vähän tasoittaa, jonka jälkeen siihen tulee vielä mikrosementti päälle. Koska mikrosementtiä ei ole vielä hankittu, Tommi lähti etenemään seuraavaksi katon kanssa. Ensimmäiset kattopaneelit ovat nyt katossa ja olen tyytyväinen. Oranssi petsaus oli hyvä valinta, väri toimii mustien seinien kanssa täydellisesti. Seuraavaksi tarvitsemme sähkömiehen käynnin ja sen jälkeen katon kanssa pääsee etenemään. Sähkömies on luvannut käydä pääsiäisen jälkeen. Samalla sähkömies asentaa tarvittavat pistorasiat ja katkaisijat.


Valitsimme kattopaneelien petsin väriksi oranssin, sopii mustan kanssa hyvin.

Tommi kiinnitti tänään takkahuoneeseen vanhan altaan pohjalle rappusten rungot. Rungothan ovat, niinkuin aiemmin ehkä kerroinkin, tehty vanhoista lauderungoista ja maalattu sitten mustaksi. Tommi laittoi laudat runkojen päälle, jotta saimme käsityksen miltä rappuset tulevat näyttämään. Rappusista tulee hyvät, rungoissa on pientä fiksattavaa vielä ja laudat pitää myös petsata. Laudoista tulee käytännöllisesti harmaat.

Rappusten sovitusta altaan pohjalle.
Jossain vaiheessa, kun ei ole enää muuta tekemistä, mietimme sitten altaan pohjan materiaalit kuntoon. Altaan lattia pitää myös osittain valaa uusiksi, sillä alaspäin viistävä lattia ei tietenkään toimi. Mutta niitä ehdimme miettiä myöhemmin. Rappuset halusimme kuitenkin mahdollisimman pian, jotta minä pystyn huonoilla polvillani menemään altaassa olevalle kuntosalille. Ja ovathan nuo rappuset lapsenkin kannalta aika paljon turvallisemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti