perjantai 4. syyskuuta 2015

Käytävä kokonaan kertaalleen maalattu

Nyt olen vihdoin saanut käytävän päätyseinänkin maalattua. Koko käytävä on nyt maalattu kertaalleen, toiseen kertaan vielä pitäisi. Olen tyytyväinen siihen, että päätimme maalata toisen pitkän seinän harmaaksi ja toisen mustaksi. Pelkkä musta olisi voinut olla liikaa.

Käytävä kertaalleen maalattu
Sisäovet maalataan sitten jollain aikavälillä valkoiseksi, tosin tuo ovien väri näyttää nykyään aika hyvältä kun seinissä on mustaa ja harmaata. Todennäköisesti kuitenkin maalataan ovet alkuperäisen suunnitelman mukaisesti valkoiseksi. Lattiastahan tulee myös valkoinen ja samoin katosta.

Tänään illalla aloittelen varmaankin käytävän toista maalauskierrosta kunhan pääsemme kotiin kaupungilta. Käyn tänään pitämässä luennon opiskelijoille verkostoitumisesta ja sen jälkeen on taas luvassa ajelua ympäri kaupunkia kun olen ostanut facebook-kirpparilta yhtä ja toista hyödyllistä. Meille on tulossa tänään leikkikeittiö leikkimökkiin, turvaistuin sekä kahdet lenkkarit pikkumiehelle. Lapsen kenkien ostamisen kanssa tuli vähän kiire kun huomasin, ettei meillä ole hänelle oikean kokoisia kenkiä nyt syksylle. Löytyi kyllä kumisaappaat ja kangaskengät, mutta ei muuta. Talvikengistä en ole aivan varma, niidenkin tilanne täytyy vielä tarkastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti