torstai 27. marraskuuta 2014

Löytöjä kirpputorilta taasen

Olen taas harrastanut kirpparishoppailua. Lähinnä facebook-kirpparilla. Tällä kertaa tein löytöjä kotiin ja pikkumiehelle. Kirpparishoppailussa on se hyvä puoli, ettei siihen yleensä mene kovinkaan paljoa rahaa. Se on oikein sopiva shoppailumuoto näin äitiyslomalla.

Tämän viikon löytöjä oli kolmella eurolla saadut viisi mäenlaskuvälinettä (pulkka, iso pyöreä liukuri, iso luiskaliukuri ja kaksi pientä perinteistä liukuria); viidellä eurolla käyttämättömät, meidän tulevaan saunaan väritykseltä ja kuvioinniltaan sopivat, kaksi pitkää laudeliinaa; kahdella eurolla kuusi keittokirjaa; ilmaiseksi keittiön verhot (tosi kiva kuosi ja juuri sopiva väri) sekä 45 eurolla uudenveroiset Iittalan Ultima Thule kannu ja viisi olutlasia. Tätä sarjaa olemme himoinneet ja suunnitelleet hankkivamme pikkuhiljaa. Kaupasta ostettuna kannu olisi maksanut 75 euroa ja viisi lasia 75 euroa, voinee siis sanoa että hyvät kaupat tuli tehtyä. Tarkoitus on hankkia toiset viisi olutlasia vielä, kymmenen juomalasia, sokerikko ja kermakko, kymmenen shottilasia sekä pari kulhoa. Näitä kyttäilen tori.fistä ja huuto.netistä. Ultima Thule -sarja on Tapio Wirkkalan suunnittelema ja tykkään todella sen muodosta, pinnasta sekä noista pohjan "nyppylöistä". Tulee mieleen jäätynyt vesi, mielestäni todella kauniit. Lisäksi lasi ei tunnu ohuelta, joten kestäneekin hieman käyttöä. Muuta lasistoa meillä onkin jo hankittuna, viinilaseja en halua tuosta Thule-sarjasta, sillä en tykkää niiden ulkomuodosta niin paljon. Mielestäni kaunis viinilasi on ohutjalkainen ja jalassa pitää olla myös vähän pituutta. Lyhytjalkaisesta lasista mieleeni tulee tavallinen juomalasi ja se on aika arkinen. Siksi osa laseista on meillä selkeästi eri sarjaa ja saa ollakin.

Kuva: fiskars.com
Kuva: designlasi.com

Tommikin oli tehnyt löytöjä. Hän löysi ison, neljämetrisen lavan, josta saamme leikkialueelle veneelle laiturin. Lava ei meille maksanut mitään. Odotan jo ensi kevättä jolloin pääsemme rakentamaan leikkialuetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti