tiistai 13. helmikuuta 2018

Hupsista, nyt on vuosi 2018

Huomasin juuri, etten ole kirjoittanut tätä blogia pitkiin aikoihin. Viimeksi käväisin täällä vuosi sitten vuodenvaihteen jälkeen ja nyt on mennyt taas vuosi viime kerrasta. Oikeastaan tajusin tämän hiljaiselon vasta, kun sain yhteydenoton sukulaiselta, joka on löytänyt blogini ja lukenut näitä. Tajusin siinä samassa, että voisihan sitä tännekin taas kirjoitella kuulumisia, pitkästä aikaa.

Remontti on kyllä pikkuhiljaa edennyt ja paljon muutakin tapahtunut, mutta jotenkin on energia kadoksissa kirjoittamiseen.

Viime vuosi oli kyllä mielenkiintoinen. Aloitimme rakentamaan kanalaa ja ulkotarhaa, ostimme pienen järvenrantamökin 20 minuutin matkan päästä kotoa, teimme mökillä pintaremonttia, matkustimme USA:ssa ystävien kanssa parin viikon ajan ja menimme naimisiin Las Vegasissa, vietimme syksyllä hääjuhlaa läheisten kanssa ja nautimme joulusta Ranuan lumisissa maisemissa.

Olemme remontoineet eteisen lähes valmiiksi. Meillä oli vain pieni tuulikaappi, mutta päätimme kaataa tuulikaapin ja vaatehuoneen väliseinän, ja tehdä isomman eteisen. Se oli loistava ratkaisu ja nyt meillä onkin fiksu eteinen. Pikkuisen sähkötöitä vielä ja katto sekä listat eli melkein valmis eteinen. Voin kertoa jossain vaiheessa eteisremontista tarkemmin ja laittaa myös kuvia nähtäväksi.

Remontoimme viime vuoden puolella myös sadan neliön verran lattiaa ja nyt olemme aloittaneet saunaremontin.

Sellainen oli viime vuosi ja odotan innolla mitä tämä vuosi tuo tullessaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti