perjantai 12. syyskuuta 2014

Pikkumies kääntyy vihdoin mahalleen

Oletettavasti refluksivaivan takia, meidän pikkumies ei ole suostunut kauheasti mahallaan olemaan. Alkaa kiukuta aika nopeasti mahalleen laiton jälkeen. Useampi kuukausi sitten oppi kääntymään mahalleen laitettuna selälleen, mutta ei oikeastaan koskaan ollut kiinnostunut kauheasti edes yrittämään mahalleen kääntymistä.

Eräänä päivänä laitoin hänet hetkeksi lattialle, jossa tykkää makoilla ja leikkiä leluillaan. Kuuntelin hetken päästä, että kovasti siellä jotain ähistään. Kun katsoin, oli poika kääntynyt mahalleen. Nyt kääntyilee sitten mahalleen jatkuvasti, vaippaakin vaihdettaessa rullaa sujuvasti mahalleen heti kun ote vähänkään irtoaa.




Teimme joitain kuukausia sitten pojalle myös leikkirenkaan. Näin sellaisen ostomallin ystäväni luona ja päätin testata sellaista tekemällä itse isosta uimarenkaasta oman version. Sujautin uimarenkaan pussilakanan sisälle ja siinä oli leikkirengas. Nyt poitsu viihtyy ihan kivasti renkaan sisällä istumassa, ja rengas antaa vähän turvaa keikahtamisten varalta. Lelutkin pysyvät sopivasti renkaan sisällä, ainakin melkein.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti